Besök oss

Röhsska museet är en plats för den som vill lära sig mer om historiska och samtida uttryck inom design och konsthantverk. Museet är tillfälligt stängt och öppnar den 23 februari 2019. Under tiden pågår arbete med en ny entré och flera nya utställningar. Vi ser fram mot att träffa alla nya och gamla besökare!

Entré och öppettider

Öppettider

Tisdag och onsdag kl 11–18
Torsdag kl 11–20
Fredag, lördag och söndag kl 11–17

Museet har stängt måndagar, julafton, juldagen, nyårsafton, nyårsdagen, långfredag, påskafton, 1 maj, 6 juni, midsommarafton och midsommardagen

entré

Vuxen 60 kr (engångsbesök)
Årsbiljett 100 kr
Fri entré under 25 år

Årsbiljetten gäller på Röhsska museet, Göteborgs konstmuseum och Göteborgs stadsmuseum. Särskild avgift kan förekomma till vissa utställningar och programpunkter. Borttappat kort ersätts ej.

Hitta hit

Alldeles vid Avenyn i centrala Göteborg ligger Röhsska museet. Läs mer för att se vilka tider och färdmedel som passar dig bäst.

Familjer och barn

Besök museet med hela familjen. På Röhsska museet är stora som små välkomna!

Grupper och guidade turer

Du vet väl om att du kan boka en guidad visning både som privatperson, företag och förening? Upplev någon av museets basutställningar eller en av de tillfälliga utställningarna.

Skolklasser

Som skolklass kan ni upptäcka museet på egen hand eller gå på en museilektion.

Museibutiken

I museets entré hittar du en liten men välsorterad butik med ett utbud som skiftar över tid. Här kan du hitta unika presenter både till dig själv och andra.

Hitta till Röhsska museet

Vasagatan 37-39

Göteborg