Museibutiken

I museets entré hittar du en liten men välsorterad butik med ett utbud som skiftar över tid. Här kan du hitta unika presenter både till dig själv och andra.

I museibutiken kan du botanisera bland böcker om design, konsthantverk och mode. Här finns allt från facklitteratur till sagoböcker. Givetvis hittar du också föremål av både internationella formgivare och västsvenska designer. Vill du ta med en liten bit av Röhsska museet hem ska du inte missa museets egna teer, affischer och tygkassar.

Museibutiken följer samma öppettider som museet.

Följ museibutiken på Instagram!

Webbutiken

Affischer och böcker, inredning och spel. Nu hittar du vårt gedigna och breda utbud även i webbutiken. Här kan du botanisera och beställa produkter direkt hem till dig, eller välja att hämta på plats i vår butik.

Se utbudet i webbutiken här

Migration – Föremålens färdvägar

Till utställningen Migration – Föremålens färdvägar publicerades en rikt illustrerad katalog som innehåller arkivmaterial och fotografier på temat migrerande design.

Inspiration Östasien

Musiebutiken har tagit fram ett sortiment influerat av den permanenta utställningen Inspiration Östasien. Det finns även litteratur med anknytning till japanskt och kinesiskt konsthantverk.

Kontakt

butik.rohsska@kultur.goteborg.se

.

Toppbild & bilder: Carl Ander, Röhsska museet.