Boka lokal

Designade möten på Röhsska museet

Kreativa och berikande möten kräver inspirerande miljöer. Designa er konferens på Röhsska museet. Här får ni mötas i en historisk byggnad i centrala Göteborg, där designhistoriens berättelser om skaparkraft och uttrycksvilja ramar in er vistelse.

Lokaler för olika tillfällen

Låt nästa konferens, årsmöte eller workshop kombineras med en designupplevelse som ger nya perspektiv och intryck som dröjer sig kvar. På Röhsska museet visas mode som tar material och form till nya nivåer, möbelformgivning som utmanar tradition och funktion, och tusen år gamla föremål som tar andan ur de flesta.

Hos oss kan ni hyra lokaler för olika typer av möten med anpassning för stora eller små sällskap. Nedan presenteras lokalerna mer i detalj. Ni kan boka hel- eller halvdag, tisdag till fredag kl 8-17, övriga tider enligt överenskommelse.

Ni har fri entré till alla utställningar när ni är hos oss under ordinarie öppettider.

Tillval

Givetvis finns möjlighet att beställa fika, lunch eller lättare tilltugg i samband med ert besök, kontakta St Agnes kafé.

Förhöj upplevelsen av er vistelse ytterligare genom att boka in en visning i någon av museets utställningar. Våra kunniga pedagoger berättar på djupet och bredden om föremålen, formgivarna och designhistorien. Välj någon av våra befintliga visningar eller skräddarsy er egen, tveka inte att kontakta oss med era idéer och önskemål.

För mer information om hur ert nästa möte kan designas hos oss, kontakta uthyrning.rohsska@kultur.goteborg.se

Toppbild: Mikael Lammgård

Våra lokaler

Auditoriet

Auditoriet är med 670 kvm vår största föreläsningssal och fungerar som en samlingsplats för större sammankomster, föreläsningar och filmvisningar. Det finns sittande plats för 130 personer med möjlighet till max 170 personer stående.teknik och utrustning

Våra lokaler

Studion

Studion är en kreativ plats för mindre konferenser, föreläsningar och workshops. Rummet är 114 kvm och det finns plats för 40 personer.

teknik och utrustning

Boka visning

Förhöj gärna er vistelse ytterligare genom att boka in en visning i någon av våra utställningar med våra kunniga pedagoger.

Läs mer