Sponsra design och kreativitet

Bidra till en unik designupplevelse

Vill du vara med och skapa en inspirerande upplevelse för en bred publik? Nu söker vi sponsorer som kan stödja oss i arbetet med den nya basutställningen Designhistorier. Välkommen att följa med på resan mot en utställning som vill inspirera och engagera besökare under lång tid framöver!

Design är ett kraftfullt verktyg som kan skapa identitet och samhörighet, främja innovation och bidra till samhällsutvecklingen. Design kan också utmana etablerade normer och skapa förändring. I Designhistorier utforskar vi nordisk design med internationella influenser genom både designklassiker och vardagsföremål, samt genom att lyfta hur design kan påverka samhällsutvecklingen.

Som ledande institution för design och konsthantverk i Sverige är vi angelägna om att skapa en utställning som inte bara är relevant och intressant, utan också inspirerande och tankeväckande. Nu söker vi sponsorer som kan hjälpa oss att göra det möjligt genom att bidra med pengar eller material.

Som sponsor kommer ni inte bara att stödja utställningen, utan också synas som en viktig samarbetspartner för Röhsska museet och vårt arbete för att främja design och konsthantverk.

Kontakt

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om hur du eller ditt företag kan bli en sponsor eller om du har några frågor. Vi är öppna för olika former av samarbeten och ser fram emot att diskutera hur vi tillsammans kan skapa en oöverträffad upplevelse för våra besökare.

Välkommen att kontakta
Nina Due, museichef
nina.due@kultur.goteborg.se

Donationer som gjort skillnad

Röhsska museet har sedan starten haft förmånen att arbeta nära många betydande sponsorer och donatorer.

sponsorer och Donatorer

Toppbild: Monter i Inspiration Östasien, foto Mikael Lammgård
Bild: Torsten och Wanja Söderbergs sal, foto: Ina Winther Åshaug.