Workshop

Modedagarna: Ful-sy en Way Out Väst 

Lör 10 augusti 2024
12:30 – 15:00
Studio 1
Ingår i entrébiljetten
Google

Kom och ”ful-sy” din egen unika väst.  Experimentera med olika tekniker och material, och använd allt från symaskin till limpistol för att skapa din unika väst. 

Välkommen till en kreativ workshop på Röhsska museet. Här får du chansen att ”fulsy” en väst av material som finns på plats, under handledning av Joanna Ernström Lindqvist som driver ateljén skr.i.n. Experimentera med olika tekniker och material, och använd allt från symaskin till limpistol för att skapa din unika väst. Arbeta med applikationer och lägg till personliga detaljer – här finns inget rätt eller fel, målet är att våga sätta sig vid symaskinen och testa.  

Kom och upptäck glädjen i att skapa något eget, utan begränsningar. Anmäl dig till vår workshop och bli inspirerad att tänja på gränserna för din kreativitet! 

Joanna Ernström Lindqvist är utbildad skräddare med en förkärlek till att ful-sy. Hon har tidigare arbetat på GöteborgsOperan och driver nu ateljén skr.i.n i centrala Göteborg.

Inför ditt besök 

Aktiviteten handleds av skräddaren Joanna Ernström Lindqvist och är riktad till vuxna. Begränsat antal platser.  Förboka din plats genom att komma förbi eller att ringa till museets reception: 031-368 31 50.

Foto: Joanna Ernström Lindqvist.