Aktivitet

Designfrukost: Bjud upp! Bjud in!

Tors 8 december 2022
09:00 – 10:30
Auditoriet
Kostnadsfritt för dig som anmält dig
Google

Designfrukost – metoder för samskapande och kollaborativa designprocesser

Under Arrangörsveckan lyfter vi publikfrågor inom fälten samtida konst, arkitektur, form och design. Hur kan nya upplevelse- och utställningsformat uppstå? Hur kan du som aktör arbeta i samskapande och kollaborativa processer? Det är en konst att bjuda upp och bjuda in. Under frukosten får du ta del av några metoder som praktiserats. Frukostträffen vänder sig till verksamma inom samtida konst, arkitektur, form och design.

Vid frukostträffen får du som är kulturskapare eller designer, arbetar på museum, konsthall, i kollektiv, i kommun eller på annat vis är verksam inom fälten samtida konst, arkitektur, form och design, inspiration till ditt eget arbete.

Inspiratörer är arkitekten och curatorn Maria Björnberg, frilansande curatorn Cecily Ferguson och Natasha Dahnberg, konstnär, kurator och skribent.

Du får också möjlighet att träffa andra verksamma inom branscherna. Vi bjuder på frukost.

Designfrukostar görs i samarbete mellan Förvaltningen för kulturutvecklings konsulenter inom samtida konst, arkitektur, form och design, Västra Götalandsregionen och Röhsska museet – då vi tillsammans bjuder in till frukostar på olika teman och som en mötesplats för aktörer.

Inför ditt besök

Kostnadsfritt för dig som anmält dig.

Läs mer samt anmäl dig här.