Slå in julklappar

Slå in julklappar

Vill du ge dina klappar lite extra omtanke i år? Välkommen till en workshop med japansk paketinslagning.

I museibutiken hittar du den perfekta julklappen för den design-, konsthantverk- och modeintresserade. Köp något i museibutiken och delta i en workshop med Mio Nakamura i japansk paketinslagning.

Ingen föranmälan krävs, begränsat antal platser. Aktiviteten är främst riktad till vuxna, men barn i sällskap av vuxna är välkomna.

JUL PÅ MUSEET

Den andra advent är du välkommen på japansk paketinslagning, workshop och glöggmingel. Röhsskas designade julgran, som bygger på Fibonaccis talföljd, är utställd i Arkitekturhallen. Mingla med alkoholfri glögg och pepparkakor i Studion. I St Agnes café erbjuds flera julinspirerade alternativ med både mat och fika.

Museibutiken har fyllt på med julsortimentet, allt från änglaspel till keramikgranar och pussel. Här hittar du också den perfekta julklappen för den design-, konsthantverk- och modeintresserade. Du kan även köpa museikortet – julklappen som varar ett helt år. Med museikortet har du fri entré till museets alla utställningar, föreläsningar och workshops. Kortet gäller också på Göteborgs konstmuseum och Göteborgs stadsmuseum. En förhöjd avgift kan förekomma i samband med tillfälliga utställningar.