Höstlov med Designklubben: Biskopsgården
fre 5 nov

Barn och unga

Höstlov med Designklubben: Biskopsgården

Det blir mörkare på kvällarna igen och Designklubben passar på att skapa former i självlysande material som lyser upp i höstmörkret. Välkommen på workshop!

Tillsammans undersöker vi självlysande och reflekterande material, för att skapa former som lyser i mörkret. Kanske blir det en figur som bara syns när man släcker lampan, eller en glittrande form att hänga i fönstret? Efter workshopen får du ta med sina skapelser hem eller testa att hänga upp dem i en gemensam installation utanför Orkanen.

INFÖR DITT BESÖK

Workshopen vänder sig främst till er med barn i åldrarna 6–15 år. Vi har pedagoger på plats, men för de yngsta deltagarna kan en medföljande vuxen vara bra! För att delta i workshopen behöver du bara dyka upp på plats. Det är begränsat antal platser, så först till kvarn gäller. Aktiviteten är gratis och sker i samarbete med Bostadsbolaget.

Vi ses på Orkanen, Biskopsgården. Godvädersgatan 24, 41838 Göteborg.

OM DESIGNKLUBBEN

Tillsammans med barn och unga i Biskopsgården undersöker vi vad design är och kan vara. Designklubben utgår från de ungas idéer med avstamp i devisen Design is Everywhere. Designklubben sker i samarbete med Bostadsbolaget och Ryaskolan med stöd av Kulturrådet. Läs mer om Designklubben här.

Toppbild: självlysande och reflekterade former, foto: Anna Hydén.

  • fre – 5 nov
  • 14:00 – 15:00
  • Fri entré till programaktiviteten
  • Biskopsgården
  • Designklubben

Fler tillfällen