Vill du jobba som värd på Röhsska museet?

Vi söker nu värdar på timmar vid behov att anlita under helger och veckodagar. Som värd på museet är bemötande och service i fokus.

Som värd på Röhsska museet arbetar du i huvudsak med två uppgifter rondering i utställningarna samt med information och försäljning i reception och butik där du säljer biljetter och butikens varor, ger information och välkomnar besökarna. Säkerhet och larm ingår i tjänsten.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom konst eller design. Lika viktigt är det med erfarenhet av receptionsarbete eller annat service- eller försäljningsarbete där du mött människor med olika behov och där du med lätthet kunnat anpassa dig efter dessa. Du har arbetat med kassasystem, kassaredovisning och med olika digitala verktyg.

Du drivs av viljan att ge besökarna bästa möjliga upplevelse och gillar att prata med människor om design både spontant och inför en grupp. För oss är det självklart att du är nyfiken på konst och kultur och att du delar museets värdegrund som bygger på alla människors lika värde och ett demokratiskt och inkluderande förhållningssätt.

Du kommer att möta människor från hela världen och därför måste du obehindrat kunna växla mellan svenska och engelska. Talar du något av de andra största språken i Göteborg är det meriterande.

Skicka ett personligt brev och cv till info.rohsskamuseet@kultur.goteborg.se Vi genomför intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan och bli en av oss på Röhsska museet!

Toppbild: receptionen, Röhsska museet, foto: Hendrik Zeitler.