Visning i Arkitekturvisioner: Brunnsparken
lör 21 aug

Visning

Visning i Arkitekturvisioner: Brunnsparken

Vad händer när åtta arkitekter och formgivare får i uppdrag att fantisera kring arkitektur? Följ med på en visning av den tillfälliga utställningen Arkitekturvisioner: Brunnsparken. Under Göteborgs Kulturkalas är det fri entré till museet under hela dagen.

Möt Brunnsparken som ett festmonument med hemliga rum, som en tonåring som söker sin identitet och som en plats som spelat ut sin roll – när möjligheterna är fria är visionerna likaså.

Bild: modell av Fabel Arkitektur, foto: Carl Ander, Röhsska museet. 

Medverkande i utställningen: Erik Järkil Arkitektur, Bornstein Lyckefors Arkitekter. Fabel Arkitektur. Mareld Landskapsarkitekter, Studio Johan Linton, Hedlund/Ekenstam, Unit Arkitektur och Per Nadén Arkitektur.

Inför ditt besök

Antalet deltagare anpassas utifrån Folkhälsomyndighetens aktuella riktlinjer för allmänna sammankomster. Ingen föranmälan krävs, begränsat antal platser.

Från designklassiker till en av Europas äldsta museisamling
Förutom den tillfälliga utställningen Arkitekturvisioner: Brunnsparken har du möjlighet att fördjupa dig i basutställningarna 1700-talets former, Inspiration Östasien och Röhsska museets formhistoria.

Toppbild: grafisk formgivning av Oskar Laurin.

Fler tillfällen