Söndagsstudion: Malmö Upcycling Service
sön 10 nov

Barn & unga

Söndagsstudion: Malmö Upcycling Service

Förvandla förbrukad vinyl till ett nytt spännande föremål tillsammans med designstudion Malmö Upcycling Service. Välkommen till Röhsska museets söndagsstudio.

Vill du testa hur det är att vara en designer? Häng med Malmö Upcycling Service i en workshop där du är skaparen av din egna produkt. Gör din egna väska, pennskrin eller gympapåse. Bara fantasin sätter gränserna!

Malmö Upcycling Service är en designstudio som utgår ifrån industrispill i sitt skapande. Malmö Upcycling Service jobbar för att en cirkulär och hållbar produktion ska bli en självklarhet. Detta gör de genom att minska spillet och öka ansvaret för material och produkt från vagga till grav.

Workshopen utgår från utställningen Ocean Plastics som förhåller sig till plastproblemen i havet och ger exempel på hur man kan återvinna befintliga plaster, vad det finns för alternativ och presenterar nya lösningar.

Praktisk information
En materialkostnad på 30 kronor tillkommer. Tänk på att det är begränsat antal platser i Studion, hämta din biljett i receptionen från kl 11 samma dag.

Söndagsstudion passar dig som är 4 år och uppåt. För de yngre besökarna finns en mysig läshörna och för den hungrige finns Kafé Röhsska vägg i vägg.

Rummen är tillgängliga för dig som har rullstol eller behöver undvika trappor.

Toppbild: Malmö Upcycling Service

  • sön – 10 nov  •  14:00
  • 120 minuter
  • Ingår i entréavgiften
  • Studion, Röhsska museet
  • Söndagsstudion