Barn och unga – Workshop

Workshop och bingo: Avenyn för Världens Barn

Passerade tillfällen
Lör 7 oktober 2023
12:00 – 15:30
Röhsska museet
Ingår i entréavgiften

Den 7 oktober är det Avenyn för Världens Barn – Barnens kulturäventyr. En dag fylld av kulturupplevelser för barn, smaker från världens hörn och en digital bössa för insamling till Världens Barn. Dagen äger rum på Götaplatsen och runt Avenyn. På museet firar vi med en workshop för barn där du kan designa din egen nyckelring eller upptäcka museets alla spännande föremål med vår formbingo. Varmt välkomna!

Designa din egen nyckelring
Färgglad, diskret, randig eller fluffig – hur vill du att din nyckelknippa ska se ut? Tillsammans med en av museets pedagoger tar ni er an uppdraget. Vi har fyllt Studion med pärlor, träkulor, garn, silkeslera och mycket, mycket mera. Välkommen in till Studio Röhsska och släpp loss din fantasi!

Formbingo
Kom och upptäck Röhsska museet och våra utställningar med formbingo! våra utställningar har vi mängder med spännande föremål från olika tider och i olika stilar, färger och material. Hämta din bingobricka i receptionen och ge er ut på jakt och leta efter former och detaljer som finns bland museets föremål. Gör er redo att ropa BINGO i ett lekfullt och färgglatt besök på Röhsska museet! Visa upp din bingobricka i receptionen på vägen ut, så får du med dig en liten present.  

Inför ditt besök

Workshopen är kostnadsfri, drop-in i mån av plats. Fri entré till museet för barn och unga upp till 20 år.

I samarbete med Avenyföreningen för Världens barn.