Öppen workshop för små och stora i Studio Röhsska: Musikfenomenet Kraftwerk

  • Tillsammans jobbar vi kreativt i Studio Röhsska. Foto: Carl Ander, Röhsska museet
  • Låt din kreativitet ta plats i museets inspirerande verkstad. Foto: Carl Ander Röhsska museet
  • En av museets pedagoger guidar i museet. Foto: Mikael Lammgård, Röhsska museet
  • Inspireras av Röhsska museets samlingar och tillfälliga utställningar för att sedan jobba kreativt i Studio Röhsska. Foto: Mikael Lammgård, Röhsska museet

Tillsammans med en av museets pedagoger låter vi oss inspireras av Röhsska museets tillfälliga utställning Influenser, referenser och plagiat, som presenterar det tyska musikfenomenet Kraftwerks visionära idéer och estetik, för att sedan jobba kreativt i Studio Röhsska. Studio Röhsska är en plats för besökare i alla åldrar.

Workshops under handledning av en pedagog
I höst arrangerar vi workshops där vi tillsammans med en av museets pedagoger låter oss inspireras av museets samlingar och tillfälliga utställningar, för att sedan jobba kreativt i Studio Röhsska. Workshops under handledning av pedagog arrangeras under hösten 2015 söndagarna 27 september, 25 oktober och 29 november klockan 14.00–14.45, öppet för alla. Med reservation för ändringar.

Studio Röhsska har öppet lördagar och söndagar klockan 11.00–17.00 och ligger på entréplan i anslutning till reception och butik.
Fritt inträde.

Priser
Barn och unga under 25 år har fri entré till museet. Entrébiljett (årsbiljett) för vuxen kostar 40 kronor. Antalet besök med entrébiljetten är obegränsat under innevarande kalenderår och gäller på Röhsska museet, Göteborgs konstmuseum, Göteborgs Naturhistoriska museum, Göteborgs Stadsmuseum och Sjöfartsmuseet Akvariet. Förhöjd avgift för vissa utställningar och föreläsningar kan förekomma. Fri entré för alla under 25 år. Ingen föranmälan.

Dela: